Nieuws en errata

Op deze webpagina vindt u aanvullingen bij het boek. Ziet u iets in uw boek dat niet klopt met wat u op uw beeldscherm ziet? Bekijk dan deze webpagina om na te gaan of er iets gewijzigd is.

Aanvulling voor Windows 8.1 bij de eerste druk
Oktober 2013 is een update van het besturingssysteem Windows 8 verschenen: Windows 8.1. Daarnaast is nog een aantal kleine updates verschenen. Deze updates bevatten enkele kleine wijzigingen die het gebruik van Windows 8 gemakkelijker moet maken. In dit aanvullende PDF-bestand krijgt u een overzicht van de belangrijkste wijzigingen.
Openen » ( PDF bestand )

Aanvulling voor bij de tweede druk
Sinds de tweede druk is een aantal kleine updates verschenen. In dit aanvullende PDF-bestand krijgt u een overzicht van de belangrijkste wijzigingen.
Openen » ( PDF bestand )

Help! De bestanden worden niet geopend op mijn computer
De bestanden zijn PDF bestand PDF-bestanden. U kunt zo'n bestand openen, bekijken en afdrukken met onder andere de app Lezer en het programma Adobe Reader. Na controle van uw gegevens wordt het bestand automatisch op uw computer geopend.

Als dat bij u niet gebeurt, kunt u het programma Adobe Reader eerst downloaden en installeren op uw pc. Op de volgende webpagina kunt u lezen hoe u Adobe Reader kunt downloaden en installeren: www.visualsteps.nl/adobereader

 

 

Basisboek Windows 8.1

Basisboek Windows 8.1

Ook verkrijgbaar

 

De Basisboeken startpagina  | het boek  | nieuws  | nieuwsbrief  | test uw kennis  | e-mail  | Visual Steps